Hoe Repareer Ik Mijn PayPal-rekening Is Tijdelijk Beperkt

>

Hoe repareer ik mijn PayPal-rekening is tijdelijk beperkt

PayPal-account is vrij eenvoudig te gebruiken voor iedereen die zijn account heeft aangemaakt met een PayPal-account. Er is gezegd dat PayPal zonder waarschuwing de capaciteit heeft om limieten of beperkingen op rekeningen te stellen. De meeste gebruikers begrijpen dat de acties van PayPal bijna altijd gebaseerd zijn op de juiste beveiliging die ons altijd beschermt tegen online transacties. Er is een limiet die we moeten blijven handhaven om onze PayPal-rekening te beschermen die tijdelijk op een goede manier is beperkt en die u binnenkort moet oplossen.

 

Dus als u een e-mail heeft ontvangen van PayPal Company of het bericht op uw geregistreerde mobiele telefoon heeft gekregen en zegt dat er een toegangslimiet is. Het betekent dat u bepaalde dingen niet kunt doen, zoals het verzenden of opnemen van geld en online transacties met uw fonds die niet mogelijk zijn zonder uw account. Als u hulp wilt bij het oplossen van deze puzzel, aangezien u niet weet hoe ik dit moet oplossen, mijn PayPal-account is tijdelijk beperkt, u moet de oorzaak begrijpen om de onderstaande stappen te krijgen.

 

Hoe krijg ik weer volledige toegang tot mijn PayPal-rekening?

Er zijn enkele veelvoorkomende redenen waarom een ​​PayPal-account aan beperkingen onderhevig is, zoals:

 

1. Uw account wordt als verdacht gemeld door iemand.

2. U gebruikt meer dan één PayPal-rekening.

3. PayPal heeft uw account niet geregistreerd.

4. PayPal-account is gehackt, enzovoort.

 

Nadat u de oorzaak van de tijdelijke beperking of limiet van de PayPal-rekening kent, moet u de oplossing zoeken om dit probleem snel op te lossen en het transactieproces starten zonder enige beperking of beperking. Als u echter vraagt ​​hoe ik gemakkelijk volledige toegang kan krijgen tot mijn PayPal-rekening, moet u de tips volgen van ons technische ondersteuningsteam, dat op elk moment beschikbaar is om u te helpen.

 

PayPal-account is tijdelijk beperkt

Hieronder volgen de manieren om het PayPal-account met gemak tijdelijk te beperken:

 

1. Start eerst een internetbrowser en ga naar de inlogpagina van het PayPal-account en voer de bepaalde inloggegevens in.

2. Bekijk het overzicht van uw PayPal-rekening en u kunt het tabblad Resolutiecentrum op dezelfde pagina zien verschijnen.

3. U komt op de nieuwe pagina en ziet de openstaande zaak met uw account die onmiddellijk moet worden opgelost.

4. U moet op de openstaande zaak klikken en u wordt gevraagd om suggesties om uw specifieke beperkte situatie recht te zetten.

5. U moet de stappen voltooien voor het resolutiecentrum dat u opdraagt ​​om de informatie te verstrekken en enkele ontbrekende details toe te voegen.

6.U moet de naam van de klant van de PayPal-rekening invoeren en de details van de verificatie invoeren om uw rekening met uw mobiele telefoonnummer te verifiëren.

7. Nu krijgt u aan het einde van de taak het bericht van volledige toegang tot uw PayPal-rekening op uw geregistreerde mobiele telefoon.

 

Als u meer hulp wilt met betrekking tot de tijdelijke beperking van de PayPal-rekening, neem dan contact op met het PayPal Telefoonnummer dat beschikbaar is om u te helpen.

 

We bieden ook een Epson Nummer voor technische ondersteuning.

Share:

Keywords: paypaltelefoonnummer

Comments

Other related blogs

WAAROM WERKT MIJN GOOGLE HOME NIET? REAGEERT NIET FOUT

By : Telefoonnummer

Van de vele producten en diensten van Google is een andere door Google geïntroduceerde dienst e..


Alles over Instagram-berichten en Auto DM

By : Klantenservice

Er zijn verschillende manieren om direct of indirect in contact te komen met mensen op populaire soc..


Hoe verander je de streamkwaliteit van Amazon Prime Video?

By : Telefoonnummer

Amazon is een van de grootste e-commerceplatforms ter wereld en biedt een premium abonnementsdienst ..