Microsoft Office-bestanden Worden Niet Vermeld In De Lijst Met Recente Bestanden Apple Mac Mojave

>

Microsoft Office-bestanden worden niet vermeld in de lijst met recente bestanden Apple Mac Mojave

Microsoft Office-bestanden worden niet vermeld in de lijst met recente bestanden Apple Mac Mojave - Tegenwoordig gebruikt iedereen in de technologiewereld Microsoft-producten zoals Windows en MS Office. Als u een dagelijkse Microsoft-gebruiker bent, kunt u zich geen dag zonder voorstellen. Behalve dat het u zoveel functies en functies biedt, brengt het Microsoft-kantoor ook fouten met zich mee die alleen door technische professionals kunnen worden opgelost. Maar als u verbonden bent met Tech2Assist, kunt u het probleem met Microsoft Office-bestanden die niet worden vermeld in de lijst met recente bestanden van Apple Mac Mojave zeker oplossen door onze stapsgewijze handleiding uit te voeren.

 

Tech2Assist heeft zich tot doel gesteld om de oplossingen te bieden aan alle ramen en kantoorgebruikers. Het bedrijf heeft jarenlange industriële ervaring waardoor we de keuze van de meerderheid van de mensen zijn geworden. Onze technische professionals hebben de oplossing voor al uw eenvoudige tot complexe kantoorvraagstukken. Vandaag in deze blogsectie zijn we gekomen met de betrouwbare oplossing van Microsoft Office-bestanden die niet op de lijst met recente bestanden staan ​​Apple Mac Mojave. Neem contact met ons op en verwijder dit probleem binnen de kortste keren.


Als je vastzit tussen een van de MS Office-problemen, haast je dan niet naar een lokale winkel, laat ons een bericht achter. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via Live Chat. Het betreffende lid van ons team zal u zo snel mogelijk antwoorden met de oplossing.

 

Eenvoudige stappen om Microsoft Office-bestanden op te lossen die niet in de lijst met recente bestanden staan Apple Mac Mojave


Mogelijk ziet u de recente bestanden van Microsoft Office-bestanden niet in de lijst met recente bestanden. "Microsoft Office-bestanden worden niet vermeld in de lijst met recente bestanden Apple Mac Mojave"


Dit is de laatste tijd een bekend compatibiliteitsprobleem. Als u dit probleem wilt oplossen, volgt u de stappen in dit artikel.


1Microsoft Office-bestanden die niet op de lijst met recente bestanden staan Apple Mac Mojave

 

Methode één:


1. Sluit alle Microsoft Office-toepassingen af.
2. Als je klaar bent, ga je naar de onderstaande locatie en ga je naar de prullenbak het bestand MicrosoftRegistrationDB.reg dat zich daar bevindt. Dit is een vergrendeld bestand, dus u moet uw verzoek bevestigen om het te verwijderen.


/ Users / <uw thuismapnaam> / Library / Group Containers / UBF8T346G9.Office

1.Nu zal elke kantoortoepassing en wanneer deze wordt geopend, de documentgalerijpagina weergeven en zult u merken dat u niet bent aangemeld. U moet dit doen met uw aanmeldings-ID voor Microsoft Office.
2. Je recente lijst is waarschijnlijk leeg, maar ga je gang en start een nieuw document en sla het op. Sluit Word af en open het opnieuw en controleer vervolgens de recente lijst.
3. Als het probleem met Microsoft Office-bestanden niet voorkomt in de lijst met recente bestanden, Apple Mac Mojave nog steeds niet is opgelost, volg dan methode twee of klik op chatten om contact op te nemen met de deskundige technicus die u kan helpen.

 

Methode twee:


  1. Wis recent gebruikte bestanden: Open Word en wijs in het menu Bestand de optie Recent openen aan en klik vervolgens op Meer. Klik met de rechtermuisknop en klik op Verwijderen uit recent om elk bestand uit de lijst met recent gebruikte bestanden te verwijderen.
  2. 2Microsoft Office-bestanden die niet op de lijst met recente bestanden staan ​​Apple Mac Mojave

Deze stappen lossen het probleem op met Microsoft Office-bestanden die niet op de lijst met recente bestanden staan ​​Apple Mac Mojave.Als het probleem niet is opgelost, klikt u op Nu chatten om contact op te nemen met een deskundige technicus die u kan helpen.


Download de betrouwbare gids voor Microsoft Office


TechAssist is het populairste bedrijf voor technische ondersteuning over de hele wereld. Het bedrijf staat bekend om het leveren van de beste technische services met betrekking tot MS Office en Windows. We bieden efficiënte ondersteuning en services voor de installatie van Microsoft Office. Bij TechAssist krijg je 24/7 helpdesk. Bovendien kunt u via onze Live Chat-ondersteuning altijd contact opnemen met onze experts. Bel ons Microsoft Klantenservice Belgie. U kunt eenvoudig alle Office-fouten verwijderen door bij u thuis te zitten.

 

We bieden ook een technische ondersteuning Microsoft Klantenservice Nederland.

Share:

Keywords: microsoft klantenservice belgie

Comments

Other related blogs

Hoe repareer ik een Facebook-melding die niet werkt in Firefox?

By : Klantenservice

Facebook-melding is het eerste dat u observeert en opent wanneer u zich aanmeldt bij uw Facebook-acc..


Snelle stappen om uw berichten in Outlook op e-mailadres te filteren

By : Outlook Klantenservice

Hoe handig zou het zijn als u uw berichten op het moment dat u ze ontvangt gewoon in verschillende m..


Family Tree Maker upgrade

By : Ancestry Family Tree Maker

Family Tree Maker upgrade   is a service provided by   familytreemakersupports.com.&n..


Family Tree Maker upgrade

By : Ancestry Family Tree Maker

Family Tree Maker upgrade   is a service provided by   familytreemakersupports.com.&n..