Hoe Outlook E-mailaccount Op IPhone In Te Stellen

>

Hoe Outlook e-mailaccount op iPhone in te stellen

Hoe stel ik Outlook e-mailaccount in op de iPhone? Samen contact houden met uw persoonlijke en professionele e-mailaccount is heel eenvoudig. Als je Gmail als je persoonlijke e-mailaccount hebt, worden zelfs bijna alle internetgebruikers hun persoonlijke e-mailaccount op Gmail en andere kant van Outlook meestal gebruikt door professionals, dus het grootste deel van de organisatie gebruikt een Outlook-e-mailaccount in hun professionele werk. het opzetten van office 365 e-mail op iphone Dus als een gebruiker altijd verbonden moet blijven met je persoonlijke en professionele account, waarom doen we dan extra tijd om persoonlijk te worden, dan professioneel of andersom.


Hoe stel ik Outlook e-mailaccount in? Hulp krijgen Nieuwe e-mailconfiguratie door IMAP in Gmail in te schakelen Beste tips:


hoe Outlook e-mail toe te voegen aan iphone 8 We kunnen beide accounts tegelijkertijd verbinden met imap-configuratie. We kunnen eenvoudig een Outlook-e-mailaccount instellen met Gmail imap-configuratie. Het kan eenvoudig worden gedaan met behulp van interne controle, zodat u al uw e-mails op een handige manier op één plek kunt krijgen. Dit maakt het gemakkelijk om vanaf één plek naar de nieuwe e-mails te gaan. Hoe u Outlook-e-mail aan de iphone 7 kunt toevoegen. Het biedt ook meer opslagruimte, meer functionaliteit met ons e-mailaccount en het bespaart onze extra tijd die nodig is om beide accounts te openen. Hier vindt u een eenvoudige manier om Outlook-e-mail in te stellen met Gmail. Dit helpt u bij het configureren van Outlook met Gmail-account. Hieronder staan ​​alle stappen met betrekking tot het instellen van een Outlook-e-mailaccount. Hier krijg je hulp:

 

1. Open je Gmail-account en ga naar de instellingen
2. Klik nu op tab doorsturen en POP / IMAP
3.Voeg een doorstuuradres toe.
4. Schakel Imap in
5. Klik nu op wijzigingen opslaan.


Outlook instellen op iPhone 8 Dit is de eenvoudige procedure om een ​​Outlook-account te configureren. Je kunt ook een andere methode gebruiken. Het proces wordt hieronder gegeven:


1.Open Outlook-account en ga naar de instellingen.
2. Selecteer accounts.
3. Klik nu op de knop Toevoegen om een ​​nieuw e-mailadres toe te voegen.
4. Selecteer de e-mail die wordt weergegeven in het vervolgkeuzemenu.
5. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in.
6. Selecteer Imap in het typevak.
7. Geef een gebruikersnaam die is gebruikt bij het inloggen.
8. Inkomende en uitgaande server identiek instellen.
9. Klik op meer optie en gebruik inkomende serverinformatie.


Als je problemen hebt met het instellen van Outlook e-mailaccount, wees dan niet boos. Profiteer van snelle ondersteuning voor outlook e-mailaccounts door top outlook professionals. Dit is de gemakkelijkste manier om technische problemen te verhelpen die zich voordoen in Outlook-accountconfiguratie en hulp online / offline te krijgen voor het instellen van Outlook-account met imap-configuratie en om uw technische glitches die zich voordoen bij het instellen van Outlook-account goed te beheren en op te lossen en beide e-mailaccounts te blijven gebruiken van een handige plek.


Als u geen Outlook-e-mailaccount op de iPhone hebt ingesteld, kunt u contact met ons opnemen Outlook Klantenservice Belgie.

 

Ook bieden wij een technische ondersteuning Outlook Klantenservice.

Share:

Keywords: outlook klantenservice belgie

Comments

Other related blogs

Hoe repareer ik een Facebook-melding die niet werkt in Firefox?

By : Klantenservice

Facebook-melding is het eerste dat u observeert en opent wanneer u zich aanmeldt bij uw Facebook-acc..


Snelle stappen om uw berichten in Outlook op e-mailadres te filteren

By : Outlook Klantenservice

Hoe handig zou het zijn als u uw berichten op het moment dat u ze ontvangt gewoon in verschillende m..


Family Tree Maker upgrade

By : Ancestry Family Tree Maker

Family Tree Maker upgrade   is a service provided by   familytreemakersupports.com.&n..


Family Tree Maker upgrade

By : Ancestry Family Tree Maker

Family Tree Maker upgrade   is a service provided by   familytreemakersupports.com.&n..