Wachtwoord Facebook-account Vergeten. Hoe Te Repareren?

>

Wachtwoord Facebook-account vergeten. Hoe te repareren?

Als u ooit het wachtwoord van uw Facebook-account vergeet of als uw account door iemand wordt gehackt, kunt u het probleem gemakkelijk oplossen door het wachtwoord van uw Facebook-account opnieuw in te stellen. Het opnieuw instellen van het wachtwoord van uw Facebook-account helpt u niet alleen om weer toegang te krijgen tot uw account, maar voorkomt ook dat de hacker de controle over uw account krijgt. Om het wachtwoord van uw Facebook-account opnieuw in te stellen, moet u toegang hebben tot het telefoonnummer of e-mailadres dat aan uw account is gekoppeld. Toegang tot uw e-mailadres of telefoonnummer is belangrijk omdat dit vereist is om uw identiteit als rechtmatige eigenaar van het account te verifiëren. Als u geen toegang heeft tot uw telefoonnummer en niet tot uw e-mailadres, kunt u helaas het wachtwoord van uw account niet resetten en kunt u dus uw Facebook-account niet herstellen.


Als u toegang heeft tot uw e-mailadres of telefoonnummer, kunt u het wachtwoord van uw Facebook-account resetten door de stapsgewijze instructies hieronder te volgen.

STAPPEN OM FACEBOOK ACCOUNT WACHTWOORD TE HERSTELLEN

Open op uw computer een webbrowser en ga naar de aanmeldingspagina van Facebook.


Zodra u zich op de aanmeldingspagina van Facebook bevindt, moet u de optie 'Account vergeten' in de rechterbovenhoek van uw scherm lokaliseren en erop klikken.


Als u op de optie "Account vergeten" klikt, wordt er een nieuw venster op uw scherm geopend waarin u wordt gevraagd het e-mailadres of telefoonnummer in te voeren dat aan uw account is gekoppeld. Dit zal helpen bij het zoeken in uw Facebook-account.


Na het invoeren van uw e-mailadres of telefoonnummer in het gevraagde veld, moet u op het tabblad "Zoeken" klikken. Dit leidt je naar het volgende venster.


Op het volgende scherm krijgt u de volgende opties voor accountherstel zoals hieronder vermeld:


Stuur code via e-mail


Stuur code via sms


Aangezien u een van de opties selecteert, wordt er een verificatiecode naar uw telefoonnummer of e-mailadres gestuurd (afhankelijk van de geselecteerde optie).

 

OPMERKING: Voordat u een optie selecteert om de verificatiecode te ontvangen, moet u naar de profielfoto kijken die wordt weergegeven naast de opties voor accountherstel. Als de profielfoto van jou is, kun je de opties selecteren om het verificatieproces te voltooien. Als de profielfoto echter niet van jou is, heb je mogelijk het verkeerde telefoonnummer of e-mailadres ingevoerd dat aan je Facebook-account is gekoppeld. In dat geval moet u op "Niet u?" Klikken. optie naast het tabblad "Doorgaan". Als u dit doet, keert u terug naar het scherm waar u het verkeerde e-mailadres of telefoonnummer hebt ingevoerd. Typ nogmaals uw e-mailadres / telefoonnummer in het veld 'Aanbieden' en klik nogmaals op de knop 'Zoeken'. U krijgt uw profielfoto te zien aan de rechterkant van de opties voor accountherstel.


Zodra u de profielfoto op het volgende scherm hebt geverifieerd, moet u uw identiteit als de rechtmatige eigenaar verifiëren met behulp van een van de opties voor accountherstel.


Zodra u de verificatiecode voor uw geselecteerde accounthersteloptie heeft ontvangen, moet u de code invoeren in het daarvoor bestemde veld op het volgende scherm en op de knop "Doorgaan" klikken.


In het volgende venster wordt u gevraagd uw "Nieuw wachtwoord" in te voeren in de daarvoor bestemde velden.


OPMERKING: zorg ervoor dat u een combinatie van cijfers, alfabetten en speciale tekens gebruikt wanneer u een nieuw wachtwoord voor uw Facebook-account maakt. Zorg er ook voor dat u niet hetzelfde wachtwoord gebruikt voor een ander account.

 

Als u klaar bent met het invoeren van het nieuwe wachtwoord in de daarvoor bestemde velden, moet u op de knop "Doorgaan" klikken. Het wachtwoord voor uw Facebook-account wordt gereset en u krijgt weer toegang tot uw account.


Nadat uw wachtwoord is gereset, wordt u gevraagd om de volgende twee opties:


Meld u af bij andere apparaten


Blijf ingelogd


Als u het wachtwoord opnieuw instelt omdat u het bent vergeten, kunt u de optie 'Aangemeld blijven' geselecteerd houden. Als u vermoedt dat uw account door iemand is gehackt, wordt het ten zeerste aanbevolen om de optie 'Afmelden bij andere apparaten' te selecteren om blokkeren dat iemand anders toegang heeft tot uw account. Klik na het selecteren van de gewenste optie op Doorgaan


Vervolgens wordt u in het volgende scherm gevraagd om uw account te beveiligen. Klik dus op Aan de slag. U wordt doorgestuurd naar het volgende scherm waar u wordt gevraagd naar de recente wijzigingen in uw account. Volg de instructies op het scherm om uw account te beveiligen en naar de nieuwsfeed van uw account te gaan.

 

En zo kunt u het wachtwoord van uw Facebook-account resetten en er weer toegang toe krijgen. Neem dan contact met ons op Facebook Klantenservice Belgie.

 

Ook bieden wij een technische ondersteuning Facebook Klantenservice Nederland.

Share:

Keywords: facebook klantenservice belgie

Comments

Other related blogs

Hoe repareer ik een Facebook-melding die niet werkt in Firefox?

By : Klantenservice

Facebook-melding is het eerste dat u observeert en opent wanneer u zich aanmeldt bij uw Facebook-acc..


Snelle stappen om uw berichten in Outlook op e-mailadres te filteren

By : Outlook Klantenservice

Hoe handig zou het zijn als u uw berichten op het moment dat u ze ontvangt gewoon in verschillende m..


Family Tree Maker upgrade

By : Ancestry Family Tree Maker

Family Tree Maker upgrade   is a service provided by   familytreemakersupports.com.&n..


Family Tree Maker upgrade

By : Ancestry Family Tree Maker

Family Tree Maker upgrade   is a service provided by   familytreemakersupports.com.&n..