E-mails Overzetten Van Mozilla Thunderbird Naar Outlook

>

E-mails overzetten van Mozilla Thunderbird naar Outlook

E-mails overzetten van Mozilla Thunderbird naar Outlook Mozilla Thunderbird is zo'n prachtige e-mail die interactieve e-mailservices biedt via verschillende geavanceerde functies zoals open source, cross-platform, e-mailclient, nieuwsclient, Rss, Chat, enz. Dus het telt als een van de beste e-mailclient via internet. Als je internet hebt om de geavanceerde functies van e-mail te krijgen, kun je Mozilla Thunderbird gebruiken en daar heb je graag mee gewerkt. Maar als we het hebben over professionele gebruikers, is niets beter dan vooruitzichten. Outlook is een buitengewoon goede e-mail voor de professionele gebruiker. Het biedt alle functies die het meest geschikt zijn voor uw bedrijf, zoals e-mailtoepassing, agenda, taakbeheer, contactbeheer, notitieteksten, dagboek- en webbrowsen. Dus als iemand naar Outlook migreert, is dat heel eenvoudig. U kunt uw Thunderbird-e-mails eenvoudig overzetten of verplaatsen naar Microsoft Outlook.

 

Hoe e-mails van Mozilla Thunderbird naar Outlook exporteren?

 

Om de Thunderbird-e-mail op uw Outlook-account te krijgen met de conversie van uw MBOX-bestanden naar een PST-bestand. Als u e-mail van Mozilla thunderbird naar Outlook wilt exporteren of overbrengen, kunt u Mbox gebruiken om pst-conversiesoftware te gebruiken. Dit is een van de eenvoudige processen om e-mails van Thunderbird naar Outlook over te zetten. Maar dit is software van derden, dus u moet deze aanschaffen.

 

Hoe kan ik e-mail van Mozilla Thunderbird naar Outlook importeren?

 

Als u deze technologie niet wilt gebruiken, kunt u ook handmatige stappen gebruiken die u helpen om uw e-mail van Mozilla Thunderbird naar Outlook-account te verplaatsen. Hieronder staan ​​enkele stappen die alles in een mum van tijd doen. Deze stappen zijn:

 • Start de Mozilla Thunderbird-applicatie.
 • Open die map met de berichten die u vanuit Thunderbird wilt exporteren.
 • Selecteer de berichten die u wilt exporteren. Houd de "Ctrl" -toets ingedrukt en klik op de e-mails om meerdere items te selecteren, of druk op "Ctrl-A" om alle berichten in de map te selecteren.
 • Klik met de rechtermuisknop op een van de geselecteerde e-mails en kies "Opslaan als" in het contextmenu.
 • Selecteer een map waarin de berichten als EML-bestanden moeten worden opgeslagen en klik op "Map selecteren" om de berichten te exporteren.
 • Start Microsoft Outlook 2010.
 • Klik met de rechtermuisknop op de map "Outlook" en selecteer "Nieuwe map" in het contextmenu.
 • Typ een naam voor de nieuwe map in het vak "Naam" en klik op "OK" om de map te maken.
 • Selecteer de nieuwe map. Het bevat nog geen e-mails, dus het middelste deelvenster is leeg.
 • Selecteer alle e-mails die u vanuit Thunderbird hebt geëxporteerd. Houd, zoals u eerder deed, "Ctrl" ingedrukt en klik op meerdere items of druk op "Ctrl-A" om alle items te selecteren.
 • Klik en sleep de e-mails naar het middelste deelvenster van Outlook 2010 om ze in de nieuwe map te importeren. De e-mails verschijnen in de map nadat het importeren is voltooid.

Hoe e-mails van Mozilla Thunderbird naar Microsoft Outlook exporteren?

 

E-mail exporteren van Mozilla Thunderbird naar Microsoft Outlook Als u problemen ondervindt bij het exporteren van e-mail van Mozilla Thunderbird naar Microsoft Outlook, kunt u de hulp inroepen van het Mozilla Thunderbird-helpforum waar u uw fout plaatst en de oplossing krijgt die helpt bij het oplossen van problemen . hoe je mail importeert van mozilla thunderbird naar microsoft outlook. Als je de deskundige oplossing van Mozilla Thunderbird technische ondersteuningsexperts nodig hebt, kun je online contact opnemen met de klantenservice van Outlook Klantenservice Belgie en direct de oplossing en oplossing van je problemen krijgen,u kunt contact met hen opnemen door de klantenservice Outlook te bellen, die beschikbaar is op de officiële website.

Share:

Keywords: outlook klantenservice

Comments

Other related blogs

HP Officejet 9015: How to scan from printer to computer system?

By : HP OfficeJet Pro 9000 Series All-in-One Printer

HP printers are one of the most popular brands in producing top quality printing devices for users. ..


McAee Antivirus Technical Support at 1-844-296-4279

By : Www.mcafee.com/activate | Mcafeecom/activate | McAfee Toll Free Number

McAeeAntivirus Technical Support at 1-844-296-4279 www.mcafee.com/activate items has the tendency l..


How to mywifiext setup Netgear Nighthawk EX8000

By : Netgear Extender Setup | New Extender Setup Wizard

The mywifiext setup Netgear Nighthawk EX8000 X6S extender is intended to build the entire home Wi-Fi..


How to setup a HP Officejet pro 3800 printer?

By : HPOfficejet3800

In the event that you have as of late bought the  HP Officejet pro 3800 printer support number ..