Snelle PayPal-tip - Bankrekeningen Veilig Houden

>

Snelle PayPal-tip - Bankrekeningen veilig houden

Wanneer u uw PayPal-account maakt, is een van de eerste dingen die u moet doen die account verifiëren met een bankrekening. Dit helpt PayPal alleen maar te bewijzen dat u bent wie u zegt dat u bent en dat u een legitiem persoon bent.

 

Dit kan echter een beetje eng zijn, omdat u uw bankrekening waar al uw persoonlijke geld is bijgevoegd aan dit online systeem en alleen online dingen in het algemeen mensen bang maken.

 

Hoe u uw bankrekening kunt beschermen

 

Wat ik je aanraad is dat je een aparte bankrekening opent die je gaat behandelen als je internetbankrekening. Dit is het account dat u koppelt aan zaken als PayPal, of eigenlijk al het andere dat u online doet, of het nu gaat om creditcardrekeningen waarmee u rekeningen betaalt, crypto-uitwisselingen, effectenbeurzen of iets waar u een bankrekening aan wilt koppelen een online platform.

 

U kunt deze aparte bankrekening gebruiken die u daarvoor speciaal hebt aangemaakt, en binnen deze bankrekening houdt u minimaal contant geld aan. Dus uw werkelijke bankrekening waarop u het grootste deel van uw geld aanhoudt, kunt u van daaruit overzetten naar de internetrekening wanneer u daar iets nodig heeft om te gebruiken, maar houd het saldo laag. Dus als er iets gebeurt, bijvoorbeeld als uw PayPal-rekening per ongeluk phishing krijgt of als er iets wordt gehackt, hebben ze alleen toegang tot een bankrekening met heel weinig geld. U kunt er dus zeker van zijn dat ze bijvoorbeeld niet in staat zullen zijn om uw spaargeld uit te putten.

 

Dus dat is slechts een snelle tip die ik altijd aanbeveel. Nogmaals, dit is voor PayPal of voor alles wat u online doet. Zorg ervoor dat u daarvoor een aparte internetcontrolerekening houdt, en dat zal u beschermen. U kunt bij PayPal bellen terecht voor live assistentie.

Share:

Keywords: paypal bellen

Comments

Other related blogs

HP Officejet 9015: How to scan from printer to computer system?

By : HP OfficeJet Pro 9000 Series All-in-One Printer

HP printers are one of the most popular brands in producing top quality printing devices for users. ..


McAee Antivirus Technical Support at 1-844-296-4279

By : Www.mcafee.com/activate | Mcafeecom/activate | McAfee Toll Free Number

McAeeAntivirus Technical Support at 1-844-296-4279 www.mcafee.com/activate items has the tendency l..


How to mywifiext setup Netgear Nighthawk EX8000

By : Netgear Extender Setup | New Extender Setup Wizard

The mywifiext setup Netgear Nighthawk EX8000 X6S extender is intended to build the entire home Wi-Fi..


How to setup a HP Officejet pro 3800 printer?

By : HPOfficejet3800

In the event that you have as of late bought the  HP Officejet pro 3800 printer support number ..