Hoe U Kunt Voorkomen Dat U Door Instagram Wordt Verbannen, Geblokkeerd Of Uitgeschakeld

>

Hoe u kunt voorkomen dat u door Instagram wordt verbannen, geblokkeerd of uitgeschakeld

Onlangs heeft Instagram een ​​paar wijzigingen aangebracht in de beperkingen. De limieten van Instagram voor volgen, niet volgen en leuk vinden zijn sinds vandaag onduidelijk.

 

Ambitieuze merken werden gemaakt om zelf de limieten te testen met het risico tijdelijk of permanent te worden verbannen als ze aandacht moesten krijgen op het platform. We willen de exacte redenen waarom je op Instagram gebanned kunt worden, interpreteren en delen, zodat je dit voor je Instagram-account kunt voorkomen.

 

Wat is Instagram-actie geblokkeerd?

 

Instagram-actie geblokkeerd is een fout die verschijnt wanneer gebruikers het aantal acties op Instagram overschrijden, zoals volgen, leuk vinden, reageren, niet meer volgen, direct bericht verzenden. Instagram voorkomt inderdaad meer actie van die gebruiker. De tijdslimiet voor geblokkeerde Instagram-acties is afhankelijk van het aantal geblokkeerde acties, het soort acties en de leeftijd van Instagram-accounts. Normaal gesproken duurt het maximaal twee weken voordat Instagram de geblokkeerde acties heeft verwijderd. Als de gebruiker echter hetzelfde gedrag herhaalt, zal Instagram het detecteren en de acties opnieuw blokkeren.

 

Er zijn verschillende soorten acties die op Instagram zouden worden geblokkeerd, waaronder geklokt volgen, zoals geblokkeerd, bericht verzenden geblokkeerd, reactie geblokkeerd en niet meer volgen geblokkeerd.

 

Soms blokkeerde Instagram alle acties samen en soms worden de acties afzonderlijk verwijderd. De meest voorkomende is volgen, leuk vinden, ontvolgen, commentaar geblokkeerd en nog steeds kunnen gebruikers posten op hun verhalen en feed.

 

Er zijn enkele andere vragen over actieblokkering. Instagram kan het account permanent verwijderen als het actieblok wordt herhaald.

 

Biedt Instragram e-mail als het account is geblokkeerd

Ja. Als Instagram het account permanent uitschakelt, kunnen gebruikers niet dezelfde e-mail gebruiken om het account aan te maken.

 

Mijn Instagram-account is uitgeschakeld?

Als je het account onlangs hebt aangemaakt en het is uitgeschakeld vanwege een schending van de servicevoorwaarden van Instagram, kun je dat niet meer gebruiken. Meestal zal Instagram het account permanent verwijderen.

 

Hoe Instagram-actie geblokkeerd te repareren?

Er is geen manier om de geblokkeerde Instagram-fout te herstellen en je moet wachten tot Instagram het account uit de geblokkeerde lijst verwijdert.

 

Hoe voorkom je dat Instagram-actie wordt geblokkeerd?

Hier zijn enkele methoden om de actieblokkering op Instagram te voorkomen. Over het algemeen moet je de verdachte acties op Instagram vermijden.

De beste manier om actieblokkering te voorkomen, is door de acties op Instagram te automatiseren. De Instagram-bot zal automatisch alle acties namens jou uitvoeren, aangezien deze limieten heeft voor alle Instagram-acties.

 

1- Plaats geen inhoud die het auteursrecht schendt

Onthoud dat veel mensen het kunnen opmerken en rapporteren. Houd de inhoud die u plaatst in de gaten: deze moet uniek zijn, of gebruik in ieder geval de dienst voor beeldbanken en zorg ervoor dat de eigenaar van de betreffende foto wordt geïnformeerd over het delen van zijn werk. Dit is ook relevant voor muziek en video's, dus je moet voorzichtig controleren of je die video of dat specifieke nummer in je bericht kunt opnemen.

 

2- Gebruik geen verboden #Hashtags

Instagram verbiedt specifieke hashtags die in strijd zijn met de algemene voorwaarden of die gevaarlijk zijn voor de Instagram-community. Dit zijn hashtags die geweld of naaktheid aanmoedigen of andere communityrichtlijnen schenden. Maar het verbiedt ook enigszins hashtags die de hele tijd worden misbruikt, door de laatste berichten in de resultaten van de hashtag te verbergen, maar de relevante topberichten weer te geven. De hashtag #boho toont bijvoorbeeld alleen de beste berichten, omdat gebruikers deze vaak misbruikten.

 

3- Verschillende IP-adressen of apparaten

Als u gewoonlijk uw IP-adres wijzigt of uw account invoert vanaf meerdere apparaten, loopt u ook het risico geblokkeerd te worden.

 

4- Post regelmatig

Een van de belangrijkste redenen waarom Instagram zo'n succes is, is de kostbare aard van het medium voor sociale netwerken. Je moet foto's op Instagram posten en onthoud dat het het gewone posten is dat telt. Een actief uiterlijk van uw Instagram-profiel kan u er meestal van behoeden om geblokkeerd te worden.

 

5- Voltooi je Instagram-profiel

Dit is buitengewoon belangrijk. Voeg een korte bio toe aan je Instagram-profiel. Zorg er ook voor dat je een echte profielfoto hebt. Dit geeft authenticiteit aan je Instagram-account.

 

6- Als u een van de nieuwelingen bent

Als je nieuw bent op Instagram, vergeet dan niet om voor jezelf te posten voordat je andere mensen volgt. Over het algemeen omvat een goed begin het regelmatig posten van foto's, misschien 2-3 dagen na regelmatige intermezzo's, omdat je nooit weet dat Instagram je oppakt en je blokkeert omdat je niet genoeg posten.

 

7- Overschrijd de limieten niet!

Dit zal je zeker verbannen. Besteed aandacht aan Instagram-limieten voor like en volg:

1.Like-limieten: 350 likes per uur
2.Volg limieten: 20 accounts per uur (niet meer dan 7500 mensen)

 

8- Plaats geen foto's van documenten

Foto's van documenten (verzekering, paspoort, rijbewijs, informatie over bankrekeningen en creditcards) activeren het systeem, evenals neprekeningen.

 

Wat te doen als Instagram je al blokkeert?

 

1.Ga naar het helpcentrum van Facebook.com
2.Tik op "Mijn account is gehackt" en vervolgens op "Dit melden".
3.Vul het formulier in.
4.Markeer het vakje "Mijn account is gehackt; Ik heb andere problemen. "
5.Voeg een foto toe van een document van uw juridische entiteit om de verbinding met Instagram en het account te bevestigen.
6.Verstuur het formulier na het invullen.
7.U dient uw e-mail te controleren, aangezien u een automatisch briefverzoek ontvangt voor een volledige beschrijving van de vraag.
8.Beantwoord de e-mail gedetailleerd en wacht op een antwoord. Als je Instagram-account wordt hersteld, ontvang je hierover een officiële melding.
9.U ontvangt binnen een paar dagen een antwoord. Als dit niet het geval is, kunt u proberen het verzoek opnieuw te verzenden. Het is mogelijk dat uw e-mail naar een competenter lid van het Instagram-ondersteuningsteam komt en dat uw probleem wordt opgelost.

 

Dat is het.

Mocht je nog andere vragen hebben over Instagram en Instagrammarketing, laat het ons dan weten in de comments hieronder en je kunt ons Instagram Telefoonnummer bellen.Als je een technisch probleem hebt neem dan contact op met een deskundige technicine.

 

We bieden ook technische ondersteuning aan Avast Contact Nederland.

Share:

Keywords: instagram telefoonnummer

Comments

Other related blogs

Family Tree Maker upgrade

By : Ancestry Family Tree Maker

Family Tree Maker upgrade   is a service provided by   familytreemakersupports.com.&n..


Family Tree Maker upgrade

By : Ancestry Family Tree Maker

Family Tree Maker upgrade   is a service provided by   familytreemakersupports.com.&n..


Family Tree Maker upgrade

By : Ancestry Family Tree Maker

Family Tree Maker upgrade   is a service provided by   familytreemakersupports.com.&n..


Family Tree Maker upgrade

By : Ancestry Family Tree Maker

Family Tree Maker upgrade   is a service provided by   familytreemakersupports.com.&n..