Hoe Maak Je Een Afspeellijst Op Alexa Met De Amazon Music-app?

>

Hoe maak je een afspeellijst op Alexa met de Amazon Music-app?

Wanneer je Alexa vraagt ​​om een ​​vervangende afspeellijst te maken of nummers aan een oude toe te voegen, is het gemakkelijk om naast je Amazon Echo-apparaat je favoriete mixen te overwegen.

 

Alexa-spraakopdrachten maken het schijnbaar gemakkelijker om nieuwe muziek te vormen en ernaar te luisteren, maar je zult het gemakkelijker vinden om je lijst met nummers handmatig te maken en af ​​te spelen met de Amazon Music-app. Zodra je daar een vervangende afspeellijst hebt gemaakt, vraag je Alexa of gebruik je de Alexa-app om deze af te spelen, waar je ook bent.

 

Hier zijn een instructies om te volgen om een ​​afspeellijst op Alexa te maken met behulp van de Amazon Music-app:

 

1. Meld u aan voor een muziekstreamingservice

Je Amazon Echo werkt met tal van muziekstreamingservices, waaronder Amazon Music, Spotify en Apple Music. Het hebben van een account in een van deze is essentieel om afspeellijsten te maken voor verschillende gelegenheden (ook voor de feestjes van uw kinderen en voor een rustgevende nacht na een lange dag op het werk).

Als je Amazon Prime hebt, krijg je automatisch toegang tot de rustige 2 miljoen nummers en dus de duizenden afspeellijsten in Prime Music. je zult ook inchecken voor Amazon Music Unlimited met een bibliotheek met meer dan 50 miljoen nummers! het eenvoudigste is dat ze allebei worden ondersteund door Amazon Echo (en andere Alexa-apparaten), plus dat ze geen advertenties nodig hebben, en daarom worden de nummers vaak een groot aantal keren afgespeeld.

 

2. Synchroniseer de service binnen de Alexa-app

Tenzij u toegang wilt tot muziek van Prime Music of Amazon Music Unlimited en gebruik wilt maken van muziekservices van derden, dan zou u deze extra stap willen proberen (als u dat bent, ga dan naar stap 3).

Als je een externe muziekdienst gebruikt, wil je je smartphone of tablet aansporen en de Amazon Alexa-app openen. Ga dan naar de map Instellingen. Kies muziek onder Alexa-voorkeuren. Dit is vaak waar u uw muziekstreamingservice aan uw Echo koppelt. Abonnees van Apple Music kunnen dat echter veel gemakkelijker doen door de "Apple Music" -vaardigheid in de Alexa-app in te schakelen en hun account te koppelen.

Nadat u uw externe muziekserviceaccountgegevens heeft toegevoegd, worden deze opgeslagen en is het niet nodig om ze opnieuw toe te voegen.

 

3. Begin met het maken van afspeellijsten

Zodra u uw accounts gereed heeft, begint u met het maken van uw afspeellijsten. er is geen limiet aan het percentage dat u creëert, dus u kunt er gemakkelijk een hebben om met de hond te wandelen, 's ochtends wakker te worden, als vrienden uit eten zijn of misschien om te helpen bij het voorbereiden van het bed. je bereidt in feite de juiste muziek voor voor elke situatie waarvoor je de juiste muziek zou willen hebben!

Het maken van de afspeellijst is uiterst eenvoudig, het enige dat u zou willen proberen, is zeggen: "Alexa, maak een vervangende afspeellijst." ze gaat bevestigen en je vragen hoe je de afspeellijst moet noemen. je wilt de titel hardop noemen, en zodra de afspeellijst is gemaakt, begin je er liedjes aan toe te voegen. Het toevoegen van specifieke hits is echter niet zo eenvoudig gedaan via een verbale opdracht, wat betekent dat je geen nummer kunt toevoegen door de titel uit te spreken.

 

4. Begin te genieten van uw afspeellijsten

Nadat je je verschillende afspeellijsten hebt gevonden, geef je Alexa verbaal de opdracht om ze af te spelen wanneer je maar wilt. Het enige dat je zou willen proberen, is Alexa opdracht te geven het op te zetten door te zeggen: "Alexa, speel mijn (afspeellijstnaam) afspeellijst af." Dit werkt voor alle afspeellijsten die zijn opgeslagen op Amazon Music.
Voor andere streamingdiensten zou u meer informatie over uw opdrachten willen opnemen bij het kiezen van de afspeellijst. Je zou moeten zeggen: ‘Alexa, speel mijn (naam van de afspeellijst) afspeellijst af op (streamingdienst).

 

Voordat je een afspeellijst met Alexa maakt of hoort, zou je een streamingdienst willen hebben die compatibel is met gesynchroniseerde Echo. Als je een groot lid bent, heb je al een Amazon Music-account zonder extra kosten verbonden en klaar om het te gebruiken met de stemassistent van Amazon.

 

Om een ​​afspeellijst op Alexa te maken met de Amazon-muziekapp, moet je dit bericht volgen. Met behulp van spraakopdrachten kun je nieuwe afspeellijsten maken, de stemassistent vragen om specifieke albums af te spelen, of zelfs Alexa het nummer dat je momenteel hoort aan een afspeellijst toevoegen.

 

Als je Amazon Alexa-muziek hebt, neem dan contact op met Amazon Telefoonnummer.

 

We bieden ook een technische ondersteuning Gmail Telefoonnummer.

Share:

Keywords: amazon telefoonnummer

Comments

Other related blogs

Family Tree Maker Upgrade

By : Ancestry Family Tree Maker

Family Tree Maker Upgrade  is a service provided by    familytreemakersupports.com.&n..


Family Tree Maker Upgrade

By : Ancestry Family Tree Maker

Family Tree Maker Upgrade  is a service provided by    familytreemakersupports.com.&n..


Family Tree Maker Upgrade

By : Ancestry Family Tree Maker

Family Tree Maker Upgrade  is a service provided by    familytreemakersupports.com.&n..


Family Tree Maker Upgrade

By : Ancestry Family Tree Maker

Family Tree Maker Upgrade  is a service provided by    familytreemakersupports.com.&n..