Hoe Kan Ik Automatische Verlenging Voor Xbox Live Uitschakelen?

>

Hoe kan ik automatische verlenging voor Xbox Live uitschakelen?

Xbox is een populaire videogameconsole, oorspronkelijk eigendom van en ontwikkeld door Microsoft. Ondanks dat het de beste is, zijn er momenten waarop gebruikers problemen ondervinden bij het gebruik van de Xbox-applicatie. Er zijn verschillende uitdagingen en de meerderheid van de gebruikers weet niet hoe ze oplossingen voor de betreffende problemen kunnen krijgen. Maar maak je geen zorgen; Het technische team van Xbox zal u hierbij helpen. Het team is zeer consistent in hun werk en zal u de meest effectieve oplossingen bieden. De klantenservice van Xbox is de totaaloplossing voor al uw problemen.

Met Bellen Xbox bent u verzekerd van oplossingen en bespreekt u uw zorgen met de betrokken technici. Het belangrijkste is de kortere wachttijd en efficiëntie van de geleverde service. Ze verzekeren u dat u de problemen zonder onderbrekingen en vertragingen kunt oplossen. Dus als je hulp nodig hebt bij iets dat met Xbox te maken heeft, aarzel dan niet om de klantenservice Nederland te bellen.

Stappen voor het uitschakelen van automatische verlenging voor Xbox Live


Als u automatische verlenging wilt uitschakelen Voor het live-abonnement van de Xbox moet u toegang hebben tot een webbrowser op een computer. De stappen zijn dus:

  • De eerste stap is navigeren door Microsoft .com. Als u niet bent aangemeld, tikt u op de aanmeldingslink rechtsboven op de pagina en voert u het e-mailadres en wachtwoord in.
  • Klik na het aanmelden op het gebruikerspictogram. Het zou een vervolgkeuzelijst openen.
  • Tik in het menu op mijn Microsoft-account om door te gaan. U kunt de betalingsopties openen vanaf de hoofdaccountpagina.
  • Tik op beheren> om door te gaan. Klik vervolgens op de Gold-link van Xbox Live op de pagina met betalingsopties om verder te gaan.
  • Op de pagina services en abonnementen kun je de automatische verlenging uitschakelen en de live-abonnementen van Xbox annuleren.

De klantenservice van Xbox Telefoonnummer Nederland fungeert als de echte goochelaar om al uw Xbox-gerelateerde problemen op te lossen. Als je wilt, kun je ook de hulp van hun zelfhulpgidsen en how-to-do-blogs gebruiken om ervoor te zorgen dat je het probleem niet meer verknoeit.

 

Originele bron: Hoe kan ik automatische verlenging voor Xbox Live uitschakelen?

Share:

Keywords: contact met xbox,contact xbox,contact xbox nederland,xbox bellen,xbox bellen nederland,xbox helpdesk,xbox telefoonnummer,telefoonnummer xbox,telefoon xbox,xbox bellen nummer,bellen xbox,xbox klantenservice,xbox telefoon nederland,xbox nummer,xbox telefoonnummer nederland

Comments

Other related blogs

Global Automotive Cameras Market – Industry Analysis and Forecast (2019-2026)

By : Maximize Market Research

Global Automotive Cameras Market is expected to reach US$ XX Bn by 2026 from US$ 13.34 Bn in 2018 at..


hard work is the supply of happinessf

By : Seo Business

please paintings hard in how life treats you. the entirety is really worth trying. whether you succe..


How to Do HP Officejet pro 9025 printer Wireless Setup?

By : HP OfficeJet Pro 9000 Series All-in-One Printer

123.hp.com/ojpro 9025 may be a sought-after printer brand due to its astounding print..


How Do I Fix HP Laptop Keyboard Not Working Problem?

By : Contact HP - Help

HP laptops have evolved from bulky boring machinery to sleek, stylish, and high-performance monsters..