Resolved-Outlook 2016 Loopt Vast Bij Het Toevoegen Van Een Nieuw Account

>

Resolved-Outlook 2016 loopt vast bij het toevoegen van een nieuw account

Op zoek naar een manier om Outlook 2016-crashes bij het toevoegen van een nieuw account op te lossen? Maak u hier in dit artikel geen zorgen, we zullen proberen alle informatie en oplossingen van top tot teen te behandelen om van dit probleem af te komen.

 

Microsoft blijft nieuwe updates uitbrengen en lanceren voor zijn applicatie om ze gebruiksvriendelijk te maken en om ze te beschermen tegen virussen en malware. Elke keer dat een app wordt geüpdatet, bestaat de kans dat deze niet past bij de installatie of configuratie. Dit leidt soms ook tot gegevensverlies.

 

Met de nieuwste updates in Outlook ondervinden veel gebruikers problemen om een ​​nieuw Outlook.com-account toe te voegen. Bij het toevoegen van een nieuw account ondervinden verschillende gebruikers problemen waarbij Outlook niet meer werkt of vastloopt.

 

Outlook 2016 loopt vast tijdens het toevoegen van een nieuw account of profiel. Deze situatie lijkt op het probleem met automatische detectie, maar hetzelfde gebruikersaccount kan eenvoudig aan een andere machine worden toegevoegd.

 

Het is dus erg belangrijk dat gebruikers de redenen en symptomen van dit crashprobleem met Outlook 2016 begrijpen. Daarom zullen we hier de oplossing bespreken, inclusief de symptomen en oorzaken van het probleem met Outlook 2016-crashes.

 

Waarom loopt Outlook 2016 vast bij het toevoegen van een nieuw account?

Wanneer gebruikers proberen een nieuw gebruikersaccount te genereren, zijn er soms momenten waarop MS Outlook 2016 crasht, vastloopt of vastloopt. Bovendien kunt u een of meer crashhandtekeningen krijgen in gebeurtenis-ID 1000 uit de naam en versie van de toepassing. Hieronder staan ​​enkele van de belangrijkste verantwoordelijke redenen voor een dergelijk Outlook-probleem:

 

1.Als u de MS Outlook 2016-applicatie op Windows 10-systeem uitvoert.
2.Mogelijk hebt u een proxyserver ingesteld in uw Internet Explorer.
3.In het geval dat u de mapomleiding inschakelt.
4.Als de registergegevens van ProxySettingsPerUser verloren zijn gegaan.

 

Hierboven vindt u enkele belangrijke redenen voor dit Outlook-probleem dat u belemmert wanneer u een nieuw account aan Outlook toevoegt. Laten we nu verder gaan met de oplossingen:

 

Hoe Outlook-crashes oplossen tijdens het toevoegen van een nieuw account?

Om dit crashprobleem met Outlook op te lossen, moet u de verloren registergegevens toevoegen. Om dit te doen, volgt u de onderstaande instructies:

 

1.Sluit eerst het Outlook-programma af en initialiseer de Register-editor.
2.Klik hiervoor op de Windows + R-toets om een ​​dialoogvenster Uitvoeren te openen. Plaats vervolgens de opdracht regedit.exe en druk op de knop OK.
3.Ga nu naar de Register-editor, zoek en klik vervolgens op de volgende subsleutel in het register:

 

HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Policies \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Internetinstellingen \

Klik nu in het menu Bewerken op de optie Nieuw en druk vervolgens op de DWORD (32-bits) waarde.
Voer hier, in deze stap, de ProxySettingsPerUser in als de naam van de nieuwe waarde en druk vervolgens op Enter.
Nu moet u dubbeltikken op de waarde ProxySettingsPerUser. Plaats een van de volgende items in het tekstvak Waardegegevens, afhankelijk van de behoefte van uw computersysteem, en druk op de knop OK.

 

Volmacht toegepast per persoon

Proxy toegepast voor volledige gebruikers op de computer
Tik ten slotte op de optie Register-editor afsluiten.

 

Na het voltooien van de bovenstaande stappen, crasht Outlook 2016 wanneer het bouwen van nieuwe accountproblemen wordt opgelost. Maar als het probleem nog steeds bestaat, zoals Outlook 2016 loopt vast bij het toevoegen van een profiel, volg dan de onderstaande stappen en voer het correct uit:

 

1.Bekijk eerst Internet Explorer en klik op de knop Extra.
2.Klik vervolgens op de optie Internet-opties.
3.Ga nu naar het tabblad Verbindingen en klik op de LAN-instellingen.
4.Druk hier op de optie om het vinkje voor Instellingen automatisch detecteren te verwijderen.
5.Druk vervolgens twee keer op de OK-knop.
6.Eindelijk kunt u nu de instellingen configureren met de volgende registergegevens:

Pad:
HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Internetinstellingen
DWORD: AutoDetect

Waarde: 0

Dus hier hebben we verschillende manieren besproken om het probleem met het crashen van Outlook op te lossen. De bovenstaande methoden lossen het probleem gemakkelijk op. Maar als u niet tevreden bent of als u tijdens de handmatige methoden met gegevensverlies wordt geconfronteerd, kunt u kiezen voor een professionele tool. Er zijn verschillende professionele hulpprogramma's beschikbaar, zoals Outlook PST Recovery Tool.

 

Het is de meest gebruiksvriendelijke en volledig beveiligde software die gemakkelijk het hele probleem van het Outlook PST-bestand kan oplossen. Zodra de corruptie en problemen in een bestand met een persoonlijke map zijn opgelost, stopt Outlook met crashen en worden er geen fouten meer gegenereerd.

 

Hierna zal de gebruiker niet met een dergelijk probleem worden geconfronteerd tijdens het toevoegen van het nieuwe account aan Outlook. Bovendien dient de software ook met verschillende uitzonderlijke functies, zoals automatische zoekfunctie, momentopname, voorbeeldfuncties en nog veel meer.

 

Conclusies:

Hier, in dit artikel, hebben we oplossingen besproken om de crashes van Outlook 2016 bij het toevoegen van een nieuw account op te lossen. De hierboven besproken methode lost dit probleem met succes op. Als u een corruptieprobleem of een probleem met gegevensverlies tegenkomt tijdens het uitvoeren van de handmatige methode, kunt u kiezen voor een professionele tool.Als u technische problemen heeft, bel ons Outlook Telefoonnummer Ondersteuningsteam.

 

We bieden ook een technische ondersteuning Instagram Telefoonnummer.

Share:

Keywords: outlook telefoonnummer

Comments

Other related blogs

Waarom werkt Netflix niet op Apple TV?

By : Netflix Contact

Er zijn veel redenen waarom Netflix niet werkt op het tv-scherm, die hier worden vermeld. De meest ..


HOE AVAST WINDOWS 10 OF MAC VERWIJDEREN?

By : Klantenservice

Veel gebruikers van Avast-antivirus hebben ons gevraagd naar het verwijderingsproces van avast-antiv..


Monsoon Indian Cuisine

By : WikiTechky

Monsoon Indian Cuisine is an Indian restaurant in mount laurel, new jersey. We are available fo..


Monsoon Indian Cuisine

By : WikiTechky

Monsoon Indian Cuisine is an Indian restaurant in mount laurel, new jersey. We are available fo..