Hoe Kan Ik Samsung Dishwasher-foutcodes Oplossen?

>

Hoe kan ik Samsung Dishwasher-foutcodes oplossen?

Deze uitleg van de foutcode kan u helpen bij het diagnosticeren van een Samsung-vaatwasserprobleem. Om te helpen bij het repareren, gaat u naar de afdeling Reparatieondersteuning van PartsDirect, die vaatwassers, andere belangrijke apparaten, gazon- en tuingereedschap, garagedeuropeners, stofzuigers en meer omvat. U kunt ook zoeken naar de handleidingen van de eigenaar en vervangende onderdelen voor de vaatwasser vinden.

 

Bekijk onze vaatwasserfoutcodetabellen voor informatie over een ander Samsung-model of een ander merk vaatwasser.

 

4E Geen water gedetecteerd in de kuip gedurende 6 minuten na het starten van de vaatwasser Open de afsluiter van de vaatwasser voor de watertoevoer. Als de klep al open is, haal dan de stekker van de vaatwasser uit het stopcontact en sluit de watertoevoer af, koppel vervolgens de vullijn los en onderzoek de klep voor de waterinlaat. Als het inlaatscherm geblokkeerd is, vervangt u de waterklep. Reinig niet alleen het scherm, want er kan vuil in de behuizing van de klep komen, waardoor de klep open blijft staan ​​en overstroomt. Controleer de bedradingsaansluitingen van de waterinlaatklep en zet eventuele losse aansluitingen vast. Indien geactiveerd, gaat de waterklep niet open, vervang deze. Zie de reparatiehandleiding om het zelf te repareren Waterinlaatklep.

 

4E1 Water dat de vaatwasser binnenkomt is meer dan 176 graden Controleer de temperatuur van het warm water in de keukenstang. Als de temperatuur hoger is dan 120 graden, verlaag dan de instelling van de boiler. De thermistor (temperatuursensor) is defect als de watertemperatuur lager is dan 176 graden. Vervang de warmtewisselaar. Vervang de hoofdstroomkaarteenheid (PBA) als het probleem zich blijft voordoen. Zie de reparatiehandleiding om het zelf te repareren Thermistor, hoofdvoedingskaart (PBA).

 

tE1 Fout thermistor (temperatuursensor) Koppel de vaatwasser los en sluit alle losse draden aan op de kabelboom van de thermistor. Vervang de kabelboom als deze beschadigd is. Als de kabelboom correct is, moet de thermistor worden vervangen. Vervang de hoofdstroomkaarteenheid (PBA) als het probleem zich blijft voordoen. Zie de reparatiehandleiding om het zelf te repareren. Thermistor, hoofdvoedingskaart (PBA), kabelboom.


5E Draait niet of loopt niet snel genoeg leeg. Verwijder de verstoppingen van de gootsteenafvoer. Koppel de vaatwasser los en verwijder de slang en afvoerpomp uit de vaatwasser. Als het de afvoerslang of de afvoerpomp beschadigt, vervangt u deze. Zie de reparatiehandleiding om het zelf te repareren Afvoerpomp, Afvoerslang.

 

oE Wateroverloop gedetecteerd Om de elektriciteit uit te schakelen, trekt u de stekker uit het stopcontact of schakelt u de stroomonderbreker van het huis uit. Als de kuip nog steeds met water is gevuld, vervangt u de waterinlaat. Als het vullen stopt wanneer de stroom is uitgeschakeld, vervangt u de hoofdstroomkaart (PBA). Zie de reparatiehandleiding om het zelf te repareren Waterinlaatklep, hoofdstroomkaart (PBA).

 

LE Waterlek gedetecteerd Controleer de vaatwasser op waterlekkage. Controleer de slangen, laat de pomp en de kuip leeglopen. Vervang alle onderdelen die lekken. Zie de reparatiehandleiding om het zelf te repareren Slangen, Afvoerpomp.

 

HE Verwarmingselement defect Haal de stekker van de vaatwasser uit het stopcontact en controleer de kabelverbindingen van de verwarming. Vervang de kachel als deze beschadigd is. Als de verwarmer correct is, vervangt u de hoofdmontageplaat (PBA). Zie de reparatiehandleiding om het zelf te repareren Verwarmingsapparaat, hoofdstroomkaart (PBA).

 

HE1 De thermistor (temperatuursensor) detecteert 176 graden water of meer in de kuip. Om de elektriciteit uit te schakelen, haalt u de stekker van de vaatwasser uit het stopcontact of schakelt u de stroomonderbreker van het huis uit. Open de deur van de vaatwasser voorzichtig en controleer de watertemperatuur in de kuip. Het verwarmingsrelais op de hoofdvoedingskaart (PBA) zit waarschijnlijk vast in de gesloten positie als het water bijna 176 graden is; vervang de hoofd-PBA. De thermistor (temperatuursensor) is waarschijnlijk defect als het water minder is dan 176. Vervang de warmtewisselaar. Als het probleem aanhoudt, wordt de hoofd-PBA vervangen. Zie de reparatiehandleiding om het zelf te repareren Thermistor, hoofdvoedingskaart

 

9E Laag waterniveau


Maak alle omklapbare en vullende gerechten leeg en start de cyclus opnieuw. Als het niet waterpas staat, pas dan de stelvoetjes op de vaatwasser aan. Koppel de vaatwasser los en sluit alle losse draden op de kabelboom aan op de waterniveausensor. Vervang de kabelboom als deze beschadigd is. Als de aansluitingen op de kabelboom correct zijn, vervang dan de waterniveausensor.

 

bE2 Waterniveausensor, kabelboom


 Vastzittende knop op het bedieningspaneel Om de vastzittende toets vrij te maken, drukt u op alle knoppen op het bedieningspaneel. Als de sleutel vastzit, moet het bedieningspaneel worden vervangen. Zie de reparatiehandleiding om het zelf te repareren Configuratiescherm

 

PE Halfbelaste component defect


Het apparaat regelt de waterstroom van de sproeiarm in de modus halve belading. Haal de stekker van de vaatwasser uit het stopcontact en sluit eventuele losse draden aan op de schakelstand van de omstellingsmotor en de omsteller. Vervang de kabelboom als deze beschadigd is. Als de draden correct zijn, vervangt u de omsteller, inclusief de omschakelmotor, de positieschakelaar en de omschakelplaat. Bij sommige modellen moet het gehele carter en de motor worden vervangen omdat de wisselsamenstellingen niet als afzonderlijke onderdelen verkrijgbaar zijn. Omsteller of carter en motor.

 

Bel Samsung Telefoonnummer voor het repareren van Samsung vaatwasserfoutcodes door foutcode-expert + 32-11948746 voor directe hulp.

 

We bieden ook een technische ondersteuning Microsoft Telefoonnummer.

Share:

Keywords: samsung telefoonnummer

Comments

Other related blogs

Hoe een gehackt Facebook-account repareren?

By : Contact Facebook Nederland

Het is geen prettige ervaring wanneer u inlogt op uw Facebook om te beseffen dat iemand uw account h..


Hoe repareer ik mijn PayPal-rekening is tijdelijk beperkt

By : Klantenservice

PayPal-account is vrij eenvoudig te gebruiken voor iedereen die zijn account heeft aangemaakt met ee..


Top Best Website Development Company in Dehradun

By : AdxVenture

Adxventure is the top best website development company in Dehradun. Adxventure also provide dig..


Issue in login bringing about inquiry how would I access my ATT Yahoo email account? Call help.

By : Monktech

At times an issue may emerge due to login disappointment and you may wanna realize how would I acces..